Coach & Consultant

Afleidingsmanoeuvres in communicatie.

Het zijn zaken die in vele communicatie trainingen aangereikt worden als ‘goede manieren’ om bepaalde discussies op een ‘zachte’ manier te winnen.  Het zijn technieken die aangeleerd worden aan politici, managers, verkopers en vele anderen.  Technieken die er op gericht zijn de ander in de luren te leggen, om twijfel te zaaien, om uw oordeel te sturen.

Wat u niet aangeleerd wordt, is hoe u met deze zaken kan omgaan, wanneer ze tegen u gebruikt worden.  Dat is belangrijk.  Dat helpt u het gesprek terug naar de kern te brengen en op een eerlijke manier het betreffende onderwerp te bespreken.

We kiezen

OR
OR

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enkele referenties