Coach & Consultant

Ons grote gelijk

We zijn in een vreemde situatie gesukkeld, waarbij ‘reverence of power’ de basis vormt van ons economisch- en werkdenken.  Stress, frustraties en ongenoegen vinden een vruchtbare bodem in de clash of ideas (zo vaak geroemd om zijn innovatieve kracht) en de hierarchische (formeel of informeel) structuur die onze bedrijven aanstuurt.

Spreek eens met mensen die un tegen komt en vraag hen hoe ze zich voelen op hun werk, binnen hun job.  U zal al snel merken dat mensen zich meestal meer of minder onbehaaglijk voelen.  Een deeloorzaak hiervan kan u vinden in het feit dat beslissingen die genomen worden onlogisch lijken.

Luister

OR
OR

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enkele referenties