Coach & Consultant

Logica voor elke dag

Het artikel over logica (en het vervolg over lineair causaal denken) heeft nogal wat reacties losgeweekt.  Ik heb zelden zoveel mails, telefoontjes en vragen ontvangen over eender welk ander item.  En dat was een (bijzonder aangename) verrassing.  Jullie zijn dus even bezorgd als ik over de manier waarop we met waarheden en feiten goochelen en hoe we onzin en gebrabbel al te vaak voor lief nemen, als ikzelf.

Mensen vragen naar boeken, teksten, tips, lezingen, trainingen…  Maar in tegenstelling tot zo vele minder belangrijke onderwerpen, is er op dit gebied weinig ‘leesbaars’ beschikbaar (behoudens u de werken van Aristoteles, Frege, Wittgenstein of een reeks andere filosofen wenst te doorploegen).

Maar een dergelijk groot aantal reacties kan niet onbeantwoord blijven.  Momenteel werk ik een lezing uit over ‘logica in management’ die de belangrijkste zaken dekt die managers, verkopers, inkopers, marketeers… zouden moeten kennen. (meer info kan u hier vinden)

Daarnaast kan u binnenkort een Webinar en een training terugvinden (einde augustus heb ik mezelf als deadline gezet) over ‘logica voor elke dag’.  Indien de tijd er is, verwerk ik al deze zaken in een boek (najaar).  Het is immers onmogelijk de immense berg aan berichten allen persoonlijk te beantwoorden.  Maar alvast mijn welgemeende dank voor al die input en feedback, vragen en opmerkingen die u mij deed toekomen de afgelopen dagen.  Dat waardeer ik meer dan u denkt!

Peter

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enkele referenties