Coach & Consultant

Logica voor elke dag

Het artikel over logica (en het vervolg over lineair causaal denken) heeft nogal wat reacties losgeweekt.  Ik heb zelden zoveel mails, telefoontjes en vragen ontvangen over eender welk ander item.  En dat was een (bijzonder aangename) verrassing.  Jullie zijn dus even bezorgd als ik over de manier waarop we met waarheden en feiten goochelen en hoe we onzin en gebrabbel al te vaak voor lief nemen, als ikzelf.

Mensen vragen naar boeken, teksten, tips, lezingen, trainingen…  Maar in tegenstelling tot zo vele minder belangrijke onderwerpen, is er op dit gebied weinig ‘leesbaars’ beschikbaar (behoudens u de werken van Aristoteles,

OR
OR

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enkele referenties