Coach & Consultant

Online reeks omgaan met stress

Deze reeks helpt u omweg om te begrijpen wat stress is, de signalen ervan te herkennen en – het belangrijkste – dezer reeks biedt u een aantal methodes om voor eens en altijd komaf te maken met stress.

Wat mag u verwachten?
U zal in vijf sessies leren begrijpen wat stress is, hoe stress ontstaat en wat het met u kijf en leden doet.

In elke sessie gaan we een stukje dieper in op een specifiek aspect van stress en in elke sessie krijgt u enkele technieken aangeboden die bewezen hebben hun effect niet te missen.

U krijgt teven de uitleg waarom bepaalde technieken werken, hoe ze werken en wat ze – ook fysisch – teweeg brengen.

De aangeboden technieken kunnen door iedereen gebruikt worden, jong of oud, en vergen geen specifieke voorkennis.

Indien u alle sessies doorlopen heeft en de technieken op de juiste manier toepast, zal u vlot om kunnen gaan met stress, u zal assertiever en sterker in het leven staan, beter in staat zijn om te gaan met tijd en deadlines en tal van andere voordelen ondervinden.

U kan de sessies in uw eigen tempo afwerken, er is geen druk.  Normaal zou u de sessies in ongeveer vijf weken kunnen afwerken, ze blijven zes maanden  voor u beschikbaar.  Er is dus geen tijdsdruk.

U kan op elk moment uw persoonlijke vragen en uitdagingen voorleggen aan uw stress coach.  Desnoods helpt hij u persoonlijk (via email of skype) verder met een op uw maat gesneden reeks technieken.

De sessies taan online en zijn ondersteund door audio, video, kleine testjes, downloads en alles wat u nodig heeft om succesvol te leren omgaan met stress.

Deze reeks is in beta modus getest.  Het is een weergaven van de sessies die Peter reeds geruime tijd aanbiedt bij executive coaching trajecten en verder uitgewerkt om iedereen te helpen de ziekte van die tijd te overwinnen.

U kan de reeks nu volgen voor slechts 121,00 euro inclusief BTW (€ 100,00 excl.). (tot en met 2 juni, nadien wordt het normale tarief van € 211,75 toegepast)  Er zijn geen bijkomende kortingen voor groepen, de zelfde lage prijs wordt voor iedereen toegepast.
Aangezien u kan rekenen op persoonlijke ondersteuning, is het aantal deelnemers beperkt.

Download de brochure hier of teken in via onderstaand formulier

Enkele referenties